onze culinaire visie

“Zoektocht naar het ultieme gerecht om er optimaal van te kunnen genieten”

Chefkok Hein werkt met ingrediënten van de beste kwaliteit. Daarmee experimenterend op zoek naar de beste bereidingen en smaakcombinaties. Niet perse nieuwe smaken, wel altijd het mooiste uit het product halen. Alle ingrediënten op het bord zijn samen lekkerder dan elk apart, één en één wordt drie en soms zelfs vier.

Het liefst gebruikt hij daarvoor basic kooktechnieken om de pure smaken van elk ingrediënt  recht te doen.

Om optimaal te kunnen genieten van een gerecht is het ook belangrijk om te weten dat de productie van het ingrediënten op een verantwoorde wijze is gedaan. Met respect voor de natuur en de mensen die in het proces hebben deelgenomen. Op een eerlijke en duurzame manier.

onze menukaart
3-gangen   39.50
4-gangen   47.00
Extra gang kaas € 7,50
bijbehorend wijnarrangement       17.50
bijbehorend wijnarrangement       22.50
bijbehorend wijnarrangement       27.50

Hebt u een dieet of allergie? Meld het ons, dan kunnen we daar rekening mee houden. 

onze lunchkaart
LUNCHGERECHTEN
Signature lunch
Lunchmenu waarbij we gerechten brengen die uitblinken in kwaliteit en creativiteit. Bijzondere smaken worden in onze keuken gecombineerd tot unieke gerechten waar Hein graag zijn handtekening onder zet. 2 gangen3 gangen4 gangenBehorende wijnarrangementen mogelijk
22.50

29.50

34.50

Salade met avocado, sla-hart en gepocheerd ei
14.50
Salade met huisgerookte vissoorten
14.50
Lunchplank ‘Samen Delen’ vanaf 2 personen
Uitgebreide plank met o.a.: mini-kroketje, worstenbroodje, gebakken eitje en meer lekkers.
12.00 p.p.
Sandwiches (van molenbrood uiit eigen keuken)
– Huisgerookte zalm
– Speenvarken & twee gebakken eitjes
– Geitenkaas, appel en mosterd
 

8,95
9.50
6.95

Tosti’s  (van molenbrood uit eigen keuken)
– Tomaat, ui, mozarella en een gebakken eitje er bovenop
– Gerookte makreel, ui en sesam
– Belegen kaas en boerenham
8.95
7,95
5.75
Stadskombuis ‘SeizoenSoep’ 7.50
SAMEN BORRELEN

Stadskombuis plank                                         16.50
Voor de kleine trek. Smeren en beleggen voor bij de borrel.

Wijnsuggestie: XR chardonnay

Wereldse kaas- en/of worstplank
Heerlijke kazen, gedroogde worsten en gerijpte hammen. Uit de landen waar ze het lekkerst zijn: Italië, Spanje, Frankrijk en natuurlijk óók Nederland.
wijnsuggestie; Yalumba Shiraz-Viognier
19.50
Plank ‘Parlevink’
Voor wie alles lekker vindt, maar niet kiezen kan.
Samen uitgebreid genieten van vlees -en visgerechten, aangevuld met rijpe kazen.
wijnsuggestie; Gavi di Gavi Cortese Bianco
28.50
LEKKER BIJ DE BORREL
Plukbrood met dipjes 5.95
Slow-Escargots slakken (6st) in rookboter 8.95
Gebakken spiering met aioli 4.95
Oester-trio  

Oester-trio Harboury                

8.95

9,95

Huisgerookte zalm met crostini 8.95
 Kaasplank, 4 kaasjes met brood 9.50
Bitterballen kalfs (8 st)  8.95
Bitterballen Black Tiger (gamba 5 stuks) 9.75
Gegrilde lagoustines (3st)  9.95