onze culinaire visie

“Zoektocht naar het ultieme gerecht om er optimaal van te kunnen genieten”

Chefkok Hein werkt met ingrediënten van de beste kwaliteit. Daarmee experimenterend op zoek naar de beste bereidingen en smaakcombinaties. Niet perse nieuwe smaken, wel altijd het mooiste uit het product halen. Alle ingrediënten op het bord zijn samen lekkerder dan elk apart, één en één wordt drie en soms zelfs vier.

Het liefst gebruikt hij daarvoor basic kooktechnieken om de pure smaken van elk ingrediënt  recht te doen.

Om optimaal te kunnen genieten van een gerecht is het ook belangrijk om te weten dat de productie van het ingrediënten op een verantwoorde wijze is gedaan. Met respect voor de natuur en de mensen die in het proces hebben deelgenomen. Op een eerlijke en duurzame manier.

onze menukaart
3-gangen   39.50
4-gangen   47.00
Extra gang kaas € 7,50
bijbehorend wijnarrangement       17.50
bijbehorend wijnarrangement       22.50
bijbehorend wijnarrangement       27.50

Hebt u een dieet of allergie? Meld het ons, dan kunnen we daar rekening mee houden. 

onze lunchkaart
LUNCHGERECHTEN
Signature lunch
Lunchmenu waarbij we gerechten brengen die uitblinken in kwaliteit en creativiteit. Bijzondere smaken worden in onze keuken gecombineerd tot unieke gerechten waar Hein graag zijn handtekening onder zet. 

2-gangen 

3-gangen 

4-gangen 

Wijnarrangementen mogelijk

 

 

22.50

29.50

34.50

Salade met huisgerookte eendenfilet
gewelde abrikozen en rode portgelei
14.50
Salade met huisgerookte vissoorten
14.50
Lunchplank ‘Samen Delen’ vanaf 2 personen
Uitgebreide plank met o.a.: mini-kroketje, worstenbroodje, gebakken eitje en meer lekkers.
14.50 p.p.
Sandwiches (van molenbrood uiit eigen keuken)
– Huisgerookte zalm met salade en aioli
– Speenvarken & twee gebakken eitjes
– Geitenkaas, appel en mosterd
 

9.50
9.50
7.50

Lunchbol
– 2 luxe kalfskroketten van Holtkamp
met salade en mosterd
– Warme, gerookte forel met komkommersalade en
crème fraîche
– Kalfsrosbief en een gebakken ei
 

9.50
9.50
8.50

Tosti’s  (van molenbrood uit eigen keuken)
– Tomaat, ui, mozzarella & een gebakken eitje
– Gerookte makreel, ui en sesam
– Ham en/of kaas
9.00
8.50
6.50
Garnalen-crèmesoepje
zeer geconcentreerd; met scampi, vis & groente
7.50
SAMEN BORRELEN
Wereldse kaas- en/of worstplank
Heerlijke kazen, gedroogde worsten en gerijpte hammen. Uit de landen waar ze het lekkerst zijn: Italië, Spanje, Frankrijk en natuurlijk óók Nederland.
16.50
Plank ‘Parlevink’
Voor wie alles lekker vindt, maar niet kiezen kan.
Samen uitgebreid genieten van vlees -en visgerechten, aangevuld met rijpe kazen.
32.50
LEKKER BIJ DE BORREL
Plukbrood met dipjes 6.50
Gebakken spiering met aioli 5.50
Oester-trio  

Oester-trio Harboury                

8.95

9,95

   
Huisgerookte zalm met crostini 11.50
 Kaasplankje met brood 9.95
Bitterballen kalfs (8 st)  8.95
Kreeft-bitterballen (6 st) 9.75
Scampi’s (10 st)  6.95
Gemarineerde olijven 3.50
Groentjes met dipjes 5.50
Sorbetijs met vers fruit 7.50
Chocolade ijs met vanillesaus en slagroom 7.50