onze culinaire visie

“De zoektocht naar het ultieme gerecht om er optimaal van te genieten.”

Dat is waar Harboury voor staat. De ingrediënten zijn van de beste kwaliteit en daarmee maken we combinaties die ervoor zorgen dat de smaken elkaar verheffen.

Door middel van basis kooktechnieken blijft de pure smaak behouden. Daarbij vinden we het belangrijk om te weten dat de productie op verantwoorde wijze is gedaan. Met respect voor de natuur en de mensen die aan het proces hebben deelgenomen. Een eerlijke en duurzame manier

Wij beleven plezier aan het ontdekken van nieuwe smaakcombinaties. Een recept wordt gekoesterd tot het moment dat we een betere vinden. Zodat jij optimaal kunt blijven genieten.

onze menukaart per 15 oktober 2018:

SIGNATURE MENU

Bijzondere smaken die uitblinken in kwaliteit en creativiteit, worden in dit menu gecombineerd tot unieke gerechten waar Hein graag zijn handtekening onder zet. De gerechten zijn ook à la carte te bestellen.

A LA CARTE

APERITIEF

SAMEN DELEN MENU

Samen eten en genieten van diverse gerechten. Keuze uit 4,3 of 2 gangen verrassingsmenu die in het midden van de tafel worden geserveerd.

WIJNARRANGEMENT

Hebt u een dieet of allergie? Meld het ons, dan kunnen we daar rekening mee houden. 

onze lunchkaart
LUNCHGERECHTEN
Signature lunch
Lunchmenu waarbij we gerechten brengen die uitblinken in kwaliteit en creativiteit. Bijzondere smaken worden in onze keuken gecombineerd tot unieke gerechten waar Hein graag zijn handtekening onder zet.2-gangen 3-gangen 4-gangen Wijnarrangementen mogelijk
 

 

22.50

29.50

34.50

Salade met huisgerookte eendenfilet
gewelde abrikozen en rode portgelei
14.50
Salade met huisgerookte vissoorten
14.50
Lunchplank ‘Samen Delen’ vanaf 2 personen
Uitgebreide plank met o.a.: mini-kroketje, worstenbroodje, gebakken eitje en meer lekkers.
14.50 p.p.
Sandwiches (van molenbrood uiit eigen keuken)
– Huisgerookte zalm met salade en aioli
– Speenvarken & twee gebakken eitjes
– Geitenkaas, appel en mosterd
 

9.50
9.50
7.50

Lunchbol
– 2 luxe kalfskroketten van Holtkamp
met salade en mosterd
– Warme, gerookte forel met komkommersalade en
crème fraîche
– Kalfsrosbief en een gebakken ei
 

9.50
9.50
8.50

Tosti’s  (van molenbrood uit eigen keuken)
– Tomaat, ui, mozzarella & een gebakken eitje
– Gerookte makreel, ui en sesam
– Ham en/of kaas
9.00
8.50
6.50
Garnalen-crèmesoepje
zeer geconcentreerd; met scampi, vis & groente
7.50
SAMEN BORRELEN
Wereldse kaas- en/of worstplank
Heerlijke kazen, gedroogde worsten en gerijpte hammen. Uit de landen waar ze het lekkerst zijn: Italië, Spanje, Frankrijk en natuurlijk óók Nederland.
16.50
Plank ‘Parlevink’
Voor wie alles lekker vindt, maar niet kiezen kan.
Samen uitgebreid genieten van vlees -en visgerechten, aangevuld met rijpe kazen.
32.50
LEKKER BIJ DE BORREL
Plukbrood met dipjes 6.50
Gebakken spiering met aioli 5.50
Oester-trio  

Oester-trio Harboury                

8.95

9,95

   
Huisgerookte zalm met crostini 11.50
 Kaasplankje met brood 9.95
Bitterballen kalfs (8 st)  8.95
Kreeft-bitterballen (6 st) 9.75
Scampi’s (10 st)  6.95
Gemarineerde olijven 3.50
Groentjes met dipjes 5.50
Sorbetijs met vers fruit 7.50
Chocolade ijs met vanillesaus en slagroom 7.50